Vacatures

Wij hebben jou nodig! (10 tot 40 uur per week)
 

Houd je van uitdagingen, diversiteit en vind je het leuk om met gasten bezig te zijn? bij de Wanmolen ziet geen dag er hetzelfde uit;

Wij ontvangen gasten die lekker een avondje, of een middagje, uit zijn om te bowlen. Ons doel als personeel is daarbij dit uitje zo aangenaam mogelijk te maken. Bediening met een lach, een praatje waar gewenst, en een snelle service als er drankjes of hapjes worden besteld. 
Nadat de gasten vertrekken zorgen wij ervoor dat de volgende gasten weer op een schone plek kunnen bowlen, zitten en drinken. Met de hoop dat zij een nog leukere ervaring hebben dan de vorige gasten.

Naast bowlingbanen hebben wij wekelijks verschillende andere activiteiten waar jij je energie en capaciteiten in kan steken. Zo worden bij ons vergaderingen georganiseerd, feesten gegeven, verenigingen komen bij ons om te dansen, te kaarten, om te schilderen enzovoorts. 
Bij zulke activiteiten zorgen wij er met z'n allen voor dat alles voor de organisator klaar staat, de activiteit zelf vlekkeloos verloopt, en achteraf weer alles picobello staat voor de volgende gasten.

Zie je jezelf liever op de voorgrond? In ons restaurant bieden wij all-in arrangementen aan, waarbij de gast zoveel mag eten en drinken als zij wensen. Als er mensen bij ons komen eten zorgen wij ervoor dat ze nooit iets te kort komen, we houden de glazen vol, het buffet blijft aangevuld, zo wordt er naar alle wensen geluisterd.

De meest succesvolle Wanmolen medewerkers beschikken over de volgende eigenschappen:
Flexibiliteit
Sociaal begaafd
Energiek
Verzorgd uiterlijk

Bij ons werken vooral mensen die niet de hele dag stil kunnen zitten maar graag bezig blijven!

In ons bedrijf is altijd ruimte voor een praatje, een drankje, en buiten werktijd ben je zeer welkom om een keer een potje te komen bowlen. Werk staat bij ons op 1, maar vlak daar achteraan komt een fantastische werksfeer en gezelligheid.

STRIKE!
Denk jij nu "Ik herken mezelf hierin, en ga deze uitdaging graag aan!"? Solliciteer dan nu! Wij zijn op zoek naar een leuke aanvulling voor ons jonge team, ben jij van 10 uur tot 40 uur per week beschikbaar? Laat dan deze waanzinnige kans niet schieten!