Cadeaubonnen

Cadeaubonnen 

Heeft u ook altijd moeite met een geschikt cadeau of een klein presentje te vinden? Dan hoeft u nu niet meer verder te zoeken! Wij hebben in de Wanmolen namelijk ook cadeaubonnen voor u klaar liggen. Met de cadeaubonnen van de Wanmolen laat u de ontvanger zelf kiezen uit leuke belevenissen door ons aangeboden en tegelijk geef je toch iets persoonlijks! Hieronder volgen een aantal voorbeelden.

€15, -Met deze waardebon van de Wanmolen zou de ontvanger, gezellig kunnen bowlen met familie of vrienden en deze besteden aan onze BBB-actie (Biertje-Balletje-Bowlen). 

€25, -Met dit bedrag zou u bijvoorbeeld een van onze restaurant-arrangementen kunnen uitproberen, U kunt hierbij denken aan steengrillen en gourmetten bijvoorbeeld. Uiteraard zijn er nog meerder opties, die kunt u altijd nog terug vinden op onze site, onder het kopje ‘restaurant’.  

€75, -Het is logischerwijs ook mogelijk om iets weg te geven voor meerdere personen. Wat denkt u van een gezellige brunch of high tea met een leuk groepje? 

Cadeaubon ontvangen 

Heeft u al een cadeaubon van de Wanmolen ontvangen? Speur dan even op onze site, wat de mogelijkheden zijn waaruit u kunt kiezen. Het inwisselen van uw cadeaubon kunt u doen bij een van onze medewerkers aan de kassa. 

 

Voorwaarden 

Deze cadeaubon geeft recht op het aangegeven bedrag. De bon is niet inwisselbaar tegen contanten en kan niet worden gebruikt om openstaande rekeningen te voldoen. Het volledige bedrag dient in een keer besteed te worden.